Здрав душек на TIENS

Препорачана продажна цена 98 973 ден
Цена на Дистрибуторот 79 178 ден

Нов систем за сон кој допринесува за здрав живот.

Дизајниран во согласност со традиционалната кинеска медицина и основната и секундарната теорија на енергетските канали, ТИЕНС Здравениот душек содржи 156 енергетски ѕвезди кои испуштаат високо-енергетска, симултана емитувачка магнетна енергија, инфрацрвена енергија и анјони, така што клетките на телото се магнетизираат, наполнуваат и заситени со кислород. Освен ова, производот содржи уште нишки со анјони и бамбус јаглен. Применувајќи ја концепцијата на инжинерско проектирање на  телото, TIENS Здравиот душек го балансира биолошкото магнетно поле на човечкото тело, го ублажува уморот, го подобрува спиењето, го зајакнува имунитетот и поддржува други здравствени функции на телото.

Здравиот душек на ТИЕНС практично се однесува на тоа дека “ладна глава и топли нозе се гаранција за добар сон”. ТИАНС енергетските ѕвезди се расфрлани од глава до стапало во секвенца базирана на науката, помагајќи му на расејниот магнетски проток да се собира и апсорбира од телото за да влијае на акупунктурните точки на грбот и екстремитетите. Силното магнетно полнење предизвикува резонанца во длабочината на акупунктурните точки, како и на виталната енергија ЧИ и на крвта, кои се наоѓаат во главните и секундарните енергетски канали. Оваа резонанца предизвикува отворање на акупунктурните точки и како резултат на тоа, каналите се исчистени.

Здравиот душек ТИЕНС е составен од уникатна шестслојна компактна структура:

 • Прв слој: Три-димензионални жакардова плетена ткаенина

Благодарение на најновите тродимензионални технологии за ткаење на Жакард и техниките за преплетување, Здравиот душек TIENS создава чувство на мекост и изгледа пријатно, обезбедувајќи удобност и без статички електрицитет за човечкото тело.

 • Втор слој: анјонски акупунктура памук

Во овој слој се користи реткиот и природно настанатиот турмалин, кој е смелен прашок и преработен со висока технологија за текстил, истовремено емитувајќи големи количини на анјони и далечни инфрацрвени зраци.

 • Трет слој: Energy Stars TIENS

Комбинирајќи неколку меѓународни напредни технологии, патентираните енергетски ѕвезди на TIENS ги комбинираат четирите карактеристики на турмалин со негативен магнетизам и на тој начин ги надминуваат пиезоелектричните и термоелектричните ограничувања што постојат во турмалинските материјали. Благодарение на тоа, енергетските ѕвезди TIENS успеваат да емитуваат постојано магнетно поле, далечни инфрацрвени зраци, анјони и други биолошки енергетски фактори, дури и без употреба на извор на топлина или триење со притисок. Овој слој на енергетскиот душек TIENS е спакуван со енергетски ѕвезди, од кои секоја зрачи енергија и е поврзан со другите за да се обезбеди постојан и засилен ефект на нивното дејство.

 • Четвртиот слој: обична памучна ткаенина

Овој слој служи да го фиксира цврсто слојот покриен со енергетски ѕвезди ТИЕНС.

 • Петтиот слој:Бамбус јаглен

Преку специјална технологија правот од бамбус јаглен се распрснува рамномерно во текстилните влакна. На тој начин ефикасно ги апсорбира и доловува штетните елементи кои пловаат во воздухот, притоа отстранувајќи ги мирисите на формалдехид, сулфид, метил алкохол, бензин, фенол и други штетни супстанции.

 • Шести слој: Шарена памучна ткаенина Користењето на шарена памучна ткаенина како основен слој го спречува абењето и пролизгување на производот. Освен тоа, на молците не им се допаѓа памукот и не ги несаат јајцата во него, со што се продолжува долготрајноста на душекот.

Постигнување на TIENS Technology - Патентирани енергетски ѕвезди TIENS, кои можаат постојано да ослободуваат анјони, магнетизам и инфрацрвени зраци.

Анјоните се сметаат за витамини на воздухот, а енергичните ѕвезди на TIENS можат да ослободат големи количини на анјони за да го подобрат квалитетот на воздухот во просторијата и да ја прочистат внатрешната средина на човечкото тело додека ја одржуваат алкалната состојба на телесните течности и балансираат нервниот систем.

Магнетните линии, познати уште како "земно Чи" и енергетските ѕвезди на TIENS можаат да генерираат магнетна струја од 400 до 800 Гаус, кој одекнува со микро-магнетна фрекфенција на човечкото тело. Покрај тоа, овие енергетски ѕвезди се наоѓаат во 360 степени и во три-димензионална биолошка состојба, со цел да се подобри циркулацијата на крвта и да се намали заморот.

Далечните инфрацрвени зраци се познати како "зраци на живот", а енергичните ѕвезди на Тиенс можат да емитуваат далечни инфрацрвени зраци со бранова должина во опсег од 4 до 16 нанометри, што ги прави лесни за голтање од човечкото тело. На овој начин тие ефикасно ја подобруваат својата микроциркулација на човечкото тело со топол и нежен ефект сличен на масажа.

Се препорачува за:

 • За оние кои имаат потреба за подобрување на квалитетот на сонот;
 • Луѓе со наружено здравје;
 • За оние кои сакаат да си го подобрат квалитетот на својот живот.

Не се препорачува за луѓе кои:

Страдаат од висок крвен притисок и срцеви заболувања.Во тој случај треба да се консултирате со лекар.

Карактеристики на производот:

 • Нема потреба од електрична енергија, безбеден и лесен за употреба.
 • Патентирана технологија за ѕвезди со биоенергија.
 • Еколошки материјали.
 • Полни со позитивна енергија,ослободува од напнатост и ја зголемува виталноста.
 • Класичен и многу стилски дизајн, лесен за носење.

 

ВНИМАНИЕ:

 1. Здравиот душек ТИЕНС не е штети користењето на било кој тип на лекови, така што секогаш може да се користи, дури и кога се наоѓате на лекување или сте на некој третман.
 2. Здравиот душек TIENS емитува биомагнитно поле кое не влијае на работата на останатите уреди, па затоа е безбеден за употреба.
 3. Дамките на душекот отстранувајте ги само со чистење со чиста, мека крпа и чиста вода (температура под 40 ° C) во која се раствора неутрален детергент или со хемиско чистење.
 4. Душекот треба да се постави со тродимензионалната покривка од жаккард и бродурата нагоре, а шарената памучна покривка да биде одоздола. Правилната употреба на производот ќе ја обезбеди неговата ефикасност.
 5. Избегнувајте директно поставување на часовници и магнетни картички на душекот, за да не се оштетат со неговото магнетно поле.
 6. Не поставувајте клучеви, ножици и други метални предмети на душекот за да не го оштетите неговиот ефект.
 7. Производот не може да се користи кај луѓе со пејсмејкер
Back to Top