ТИЕНС ORECARE ПАСТА ЗА ЗАБИ ОД КИНЕСКИ БИЛКИ

856 ден

ТИЕНС ORECARE пастата за заби претставува производ за дентална нега збогатен со сакранда (Sarcandra, билка од југоисточна Азија), Honeysuckle (мед од орлови нокти) и екстракт од дива хризантема. Фината структура на оваа паста за заби и висококвалитетниот силициум диоксид обезбедува функција за темелно чистење и заштита. Производ за нега на забите збогатен со стронциум и пајанол. Стронциумот е глобално познат и признаен дека ги ја намалува сензитивноста на забите и ја зголемува отпорноста на киселина, а екстрактот од лушпа од мутон обезбедува ефект на отпорност на киселина и воспаление, го прекинува крварењето, ја ублажува болката, ја намалува штетната топлина и го ублажува отокот на непцата. Содржи природни состојки и е безбедна за употреба.

 

Зачувајте ги вашите природни заби и нивната белина

Нежно елиминирајте го забниот камен

Намалете ја абразијата на забите

Спречете ја халитозата и освежува здивот

Подобрете ја тврдоста и антикиселата способност на забите

Спречете го забниот кариес

Заштита која трае долго

Елиминирајте ги воспаленијата

Зајакнете ја гингивата

Sorbitol, Glycerin, Aqua, Calcium Carbonate, Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Flavor, Xanthan Gum, Herba Sarcandra Abstract, Honeysuckle Abstract, Matricaria Indica Abstract, Flavor, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Sodium Saccharin, Methylparaben, Tetrasodium Pyrophosphate, Triclosan, Sodium Copper Chlorophyllin, Menthol.
Back to Top
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial