КАПКИ ОД ЕСЕНЦИЈАЛНИ МАСЛА 100% SPA KARE Breathing Element

1 319 ден

100% чисти, природни и активни есенцијални масла, сплотени во формула која ни доаѓа од Трентино, Италија. Секоја капка е важна и допринесува за олеснување на дишењето, го подобрува фокусот и овозможува баланс. Употребувајте надворешно, за рекласација на мускулите, освежување на телото и за стимулација на вашиот ум. 

Breathing Element капките содржат есенцијални масла кои обезбедуваат совршено балансирана мешавина од најчистите природни масла од мента, масло од борови иглички, масло од кајепут, масло од темјан и масло од смирна, специјално избрани како комбинација која обезбедува хармонија, смиреност и мир.  

SPAKARE
Капки од есенцијални масла Breathing Element 
100% чисти и природни

Според теоријата на ТКМ (традиционалната кинеска медиција), животната Qi витална енергија може да се добие преку пекторалниот Чи, кој се складира во градниот кош и се добива главно од вдишување на свеж воздух во белите дробови.

Правилното, длабоко дишење може да помогне да се стимулира протокот на виталната енергија Qi, па оттука да се подобри капацитетот на белите дробови и да се подобри целокупното здравје.

Breathing Element капките, содржат есенцијални масла, кои обезбедуваат совршено избалансирана мешавина од најчистите природни масла од мента, борови иглички, кајепут, масло од темјан и масло од смирна, специјално избрани да обезбедат и промовираат хармонија, смиреност и мир.

100% чисти, природни и активни есенцијални масла сплотени во формулата која ни доаѓа од Трентито, Италија. Секоја капка е важна и допринесува за олеснување на дишењето, го подобрува фокусот и овозможува баланс. Употребувајте надворешно, за рекласација на мускулите, освежување на телото и за стимулација на вашиот ум. 

Нето содржина: 10ml

Состојки: 
MENTHA ARVENSIS HERB OIL,
PINUS SYLVESTRIS TWIG LEAF OIL,
MELALEUCA LEUCADENDORN CAJAPUTI OIL,
BOSWELLIA CARTERI GUM OIL,
COMMIPHORA MYRRHA GUM OIL.

Внимание: Чувајте го подалеку од дофат на деца. Доколку сте бремени, во период на доење или подлежите на третман и грижа од доктор, консултирајте се пред употреба на капките. Избегнувајте контакт со очите, внатрешноста на ушите, носот и сензитивните регии. Избегнувајте изложување на сонце или UV зраци 12 часа после апликацијата на производот.

Не се препорачува за деца под 3 год.

Начин на чување: Чувајте го на суво, ладно место и подалеку од природна светлина.

You can add the content for product
Back to Top
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial