TIENS Мултифункционален уред за регулирање на биоенергија

Препорачана продажна цена 12 596 ден
Цена на Дистрибуторот 10 077 ден

TIENS Мултифункционален уред за регулирање на биоенергијата е најдобрата комбинација од традиционалната кинеска медицина и висококвалитетните патентовани технологии, кои направија нов пат во областа на човековото здравје. Тоа е интегриран, велнес уред, кој го балансира крвотокот, обезбедува третман со ласер и вибрирачка масажа, со усовршен систем за управување со еден чип.

Дизајниран како интелигентен микропроцесор со еден чип, мултифункционалниот уред TIENS Bioenergy го балансира крвниот притисок во човечкото тело преку корегирање на разликата во електричниот потенцијал во телото. Од гледна точка на биоелектрици, човечкото тело е електричен проводник на биоелектричните импулси кои играат клучна улога во текот на човечкиот живот. Кога луѓето се во добра состојба, биоелектричните параметри остануваат на нормално ниво. Целта на уредот е да се одржи рамнотежата на биоелектричната енергија во нашето тело. Во исто време, со користење на ласерско зрачење, уредот ја подобрува микроциркулацијата на крвта и го спречува кардиоваскуларното заболување. Функцијата на вибрационна масажа нуди чувство на задоволство и удобност при приспособување на електричниот потенцијал на главата, ослободување на замор во мозокот и подобрување на меморијата.

• Балансира крвниот притисок; • Спречува кардиоваскуларни заболувања; • Го подобрува метаболизмот на клетките на фоликулите на косата; • Помага да се регенерира косата и да се спречи губење на косата; • Олеснува главоболка; • Ги намалува штетните ефекти на зрачењето врз човечкото тело; • Ги зголемува способностите за оздравување на капиларите и колагените влакна ;
Корисни својства на производот:

- Регулираат биоелектричеството во човечкиот организам;
TIENS Мултифункционалниот уред за контрола на биоенергијата е безбеден, брз и лесен за обновување на балансот на електричниот потенцијал. Принципот на работа на мултифункционалниот уред TIENS е да се поправи електричниот потенцијал на оштетените ќелии користејќи го принципот на биоелектричност за да ја поправи биоелектричната рамнотежа на нашето тело.
- Регулира крвниот притисок;
Кога ја користите функцијата за бричење, уредот го регулира и враќа балансот на електричниот потенцијал на главата. Со вграденото посебно коло кое активира затворен круг со човечкото тело за да го зголеми негативното полнење, брзо го регулира неизбалансираниот потенцијал за здравјето. Уредот ја намалува вискозноста на крвта и ги чисти штетните супстанции акумулирани на поставата на артериите и на тој начин го регулира крвниот притисок.Той не само има способността да понижава кръвното налягане, но също така повишава ниското кръвно налягане до неговите нормални стойности, защото той дължи своите лечебни ефекти на регулирането на баланса на електрическия потенциал в човешкото тяло.
- Спречува кардиоваскуларни заболувања;
TIENS Мултифункционалниот уред за здравје користи ниско интензивен ласер (со 650 нанометри бранова должина и 5-миливата моќ), со широк спектар на биолошките ефекти кои ја подобруваат микроциркулацијата, ги отстрануваат слободните радикали, го зајакнуваат имунолошкиот систем и го намалуваат вискозитетот на крвта и го ограничуваат формирањето на тромб.
- Спречува опаѓање на коса и ќелавост;
Ласерското зрачење со низок интензитет на скалпот ја зголемува капиларната регенерација на вискозитетот и колагенските влакна, го подобрува метаболизмот во матичните клетки на фоликулите на косата, ја поттикнува регенерацијата на косата, го спречува падот и го ограничува одредени дерматити, како што е себороичниот дерматитис.
- Прави масажа за зачувување на здравјето;
Според учењето на традиционалната кинеска медицина за меридијан и колатералните канали, масирањето на акупунктурани точки на главата, се врши лесно преку расчешлување. Апаратот ефективно ублажува вртоглавица и главоболка предизвикана од прекумерно оптоварување на мозокот, така се намалува мозочниот замор, го подобрува помнењето, го буди мозокот и го штити здравјето и прави превенција на бројни заболувања.

Внимание:
Употребата на производот не се препорачува кај лица со електронски медицински импланти како срцеви стендови, бремени жени, пациенти со ментална болест или луѓе кои имаат проблеми со бубрезите и оние кои се алергични на производот.
Продажна цена: 367,50 лв
Цена за Дистрибутер: 294,00 лв

Јас, Роза Мафкова,постојан судски преведувач , со свој потпис и печат, потврдувам дека правилно извршив превод од бугарски на македонски јазик.

Струмица, 10.12.2018 г.
Бр.423
Back to Top