TIENS Повеќенаменски уред за прочистување на фрижидер

8 550 ден

Дали имате проблеми со лошите миризби во вашиот фрижидер, кабинети за чевли, плакари или тоалети? Елиминирање ги со TIENS мултифункционален апарат за чистење на фрижидер. Уредот користи силни оксидни својства на озонот за да ги елиминира непријатните миризби, да дезинфицира и да ја чува храната свежа.

TIENS Повеќенаменски уред за прочистување на фрижидер е модерен, мал, пренослив и лесен за употреба апаратот кој ги интегрира принципите на биотехнологијата, електрониката и механиката во еден, за да создаде интелигентен еден-контролен систем кој успешно обезбедува озон (O3) во секојдневниот наш живот. Уредот ги користи уникатните својства на озонот за да ги отстрани органските и неорганските мириси кога се користи во домаќинството, на пример во фрижидер, кабинети за чевли, гардероби и тоалети. Не ги крие непријатните мириси како традиционалните освежувачи на воздух, туку директно ги отстранува. Покрај тоа, кога ќе го ставите во фрижидер, ја продолжува свежината на храната, ги отстранува бактериите и патогените габи.

Озон (О3) е кислородна форма која има дополнителен кислороден атом на атмосферскиот кислород (O2) што го дишеме. Озонот е природно формиран во стратосферата каде што кислородот е изложен на ултравиолетова светлина или висок напон од молња. Во стратосферата, молекулите на кислород се распаѓаат и се одделуваат, формирајќи единечни кислородни атоми (О1). Овие скитачки атоми на кислород потоа се рекомбинираат со други молекули на кислород за да формираат озон. Озонот е совршен природен прочистувач. Бидејќи озонот е многу реактивен, лесно се оксилизира (разградува) органската материја. Кога озонот доаѓа во допир со друго органско или неорганско соединение, атомот на кислород се одвојува и се врзува за соединението, со што се оксидира (чист или прочистен). Уредот е опремен со три режими на работа за различни услови. Многу е лесно да се работи со единственото копче за вклучување и исклучување. TIENS Повеќенаменски уред за прочистување на фрижидер е ефикасен и економичен уред кој има потреба од полнење во електричната мрежа само еднаш месечно.

TIENS Мултифункционалниот фрижидер може да се користи за:
• Отстранување (а не маскирање како традиционални освежувачи на воздух!) од органски и неоргански мириси кога се користи во домаќинството, на пример во фрижидер, кабинети за чевли, гардероби и тоалети;
• Продолжување на свежината на храната што се чува во фрижидерот;
• Контрола на растот на патогени бактерии и габи, задржувајќи го фрижидерот дезинфициран;
Back to Top
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial